Over mij
Van 2011 - 2015 studeerde ik Theatervormgeving op de MBO Theaterschool. Tijdens deze opleiding heb ik mij in de diverse opdrachten voornamelijk gericht op kostuumontwerp. Na deze studie vond ik dat er nog winst te behalen was in mijn technische naaivaardigheden.


Dus vervolgde ik mijn weg op de voltijd opleiding van de Meesteropleiding Coupeur van 2015 – 2016. Hier ging ik opzoek naar de perfectie van het kleermakersvak. Ik hou ontzettend van de uitdaging en de puzzel die het maken van kleding met zich meebrengt. Tijdens dit intensieve jaar waarin ik diep in de technieken van het coupeursambacht ben gedoken, kwam ik tot de conclusie dat het voor mij heel erg belangrijk is om zelf in het creatieve onderzoek te staan en niet uitsluitend de technisch uitvoerende kracht te zijn.


Dit inzicht bracht me van 2016-2020 Op de AKI ArtEZ. Hier heb ik mijn Bachelor voor Fine Art behaald. Deze academische studie gaf mij alle vrijheid om mijn eigen artistieke visie te vinden en te onderzoeken. Hier heb ik mij opengesteld voor een overweldigende hoeveelheid aan nieuwe technieken zoals analoge fotografie, div. druktechnieken, houtbewerking, keramiek, enz. Als een spons heb ik alles in mijn opgenomen. Tijdens deze studie heb ik elke kans aangepakt om een nieuwe techniek te leren en vervolgens toe te passen op mijn eigen artistiek onderzoek. Waarin net zoals het werken aan een kledingstuk altijd de vraag ‘Hoe zit het in elkaar?’ centraal staat.
Door de combinatie van mijn technische evenals artistieke opleidingen, ben ik erg veelzijdig als kunstenaar/vormgever. Mijn interesses zijn erg breed en ik haal mijn inspiratie uit alles wat ik observeer in mijn omgeving. Ik heb een bijzonder kleurgevoel en besteed in mijn werk heel veel aandacht aan details.